Att leva med ADHD och bli accepterad och förstådd!

Hur förklarar man för en neurotypisk person så den förstår att jag vill om jag bara kan?
Att jag startar dagen på tom tank och ska dra igång många tunga tågvagnar? Att jag behöver fylla tanken och öka dopamin för att komma igång och göra saker?
Att jag inte kan göra saker på ren vilja utan måste ha intresse som ger dopamin?

Jag fastnar i att kunna säga att jag vill visst komma en bestämd tid till en vän men det lyckas sällan för jag har problem med tidsuppfattning. Ofta tycker vännen att den inte är viktig för mig och känner sig förmodligen åsidosatt. Framförallt då jag kan passa andra tider som t.ex ADHD-coach utbildningen.

Det som gör mig ledsen och sårad är när vänner inte förstår mig, när jag får ta skit för sånt jag inte rår för. Ännu mer arg och ledsen blir jag för alla med ADHD som ofta får gliringar och elaka kommentarer av människor som inte förstår vad det handlar om att leva med ADHD.

So keep going och upplys världen för att öka förståelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *