Livet som ADHD coach 👍

Det Àr sÄ fantastiskt att jobba som ADHD coach och hjÀlpa elever och utvecklas och fÄ nya insikter och fÄ det att fungera bÀttre för de att nÄ sina mÄl. NÀr det dessutom kommer positiv feedback frÄn kollegor pÄ lÀrarjobbet som dessa:

“Roligt att höra!! JĂ€ttebra jobbat!!!”

“SĂ„Ă„ bra! Tack!”

“SuverĂ€nt Camilla!”

“Hej Camilla,
Tack för ditt fina engagemang för eleven!
Det Ă€r vĂ€ldigt bra att hen fĂ„r bekrĂ€ftelse pĂ„ att hen klarar av saker och att det gĂ„r framĂ„t.”

Detta med bekrĂ€ftelse Ă€r sĂ„ otroligt viktigt för alla oss med ADHD dĂ„ det stĂ€rker individen och kĂ€nslan av att Ă€ntligen lyckas. SĂ„ att fĂ„ den fina bekrĂ€ftelsen av kollegor pĂ„ gymnasieskolan jag jobbar pĂ„ utvecklar mig och gör mig till en bĂ€ttre pedagog, sĂ„ tackar alla som hjĂ€lper mig med den delen en stjĂ€rna i topp för er đŸ„°â­

SpĂ€nnande och utvecklande höst vĂ€ntar mig dĂ„ jag i en liten del av min tjĂ€nst fĂ„tt ADHD coachning för att kunna hjĂ€lpa fler elever 😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *