Vad är viktigt och värdefullt?

Läser just nu en Stress coach utbildning vid sidan av mitt jobb som Team Coach. Ja ni ser att coacha är något jag brinner starkt för, med coaching kan man förändra så mycket på ett positivt sätt. Trots att jag inte jobbar som gymnasielärare längre har jag inte släppt undervisning/utbildning.
En andra sak jag brinner stort för är att förändra och förbättra i samhället, vården, skolan och på arbetsplatser hur människor bemöter och visar förståelse för människor som lever med ADHD.
Det är viktigt och värdefullt för mig att alla får chans att leva det liv de önskar. För att alla ska få den chansen vill jag dela mina kunskaper och erfarenheter om mitt liv med ADHD och vad som kan underlätta för att en medarbetare på en arbetsplats ska nå sin fulla potential, få hjälp med sin problematik på ett positivt sätt och beröm och utvecklas i sina styrkor. Det är så lite som krävs för att du ska ha en fantastisk kollega och medarbetare med en enorm drivkraft, engagemang och förmåga att hitta lösningar utanför boxen.

Vill du lära dig och få veta mera? Boka en föreläsning/ workshop/ gruppcoaching med mig! 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *