Att känna till sig själv och bemöta andra

Hört så fina ord om mig så jag blir rörd 💞
Hos oss är alla välkomna! Jag ser inte och dömer inte utseende, hårfrisyr, klädstil mm utan accepterar alla precis som de är. Det är insidan som räknas, personernas personlighet. Det är den jag ser och tycker om. ❤️ Huruvida det sitter ihop med min ADHD diagnos eller ej vet jag inte men detta är hur jag är helt enkelt. 🥰💖
Jag tror på ödmjukhet, godhet, att bry sig om varandra och dela livet med andra. 💞

Tack till alla fina vänner som delar livet med mig, som kramar mig när det behövs, skrattar med mig, ställer upp och låter mig ställa upp för er 🥰😍🤩

4 reaktioner till “Att känna till sig själv och bemöta andra”

  1. Fina fina vän! Ödmjukhet, godhet, bry sig om varandra och dela livet är verkligen ord jag kan skriva under på! Utsidan är bara ett skal. Trots avstånd och livets skeenden så betyder du så enormt mycket i mitt liv! Vill att du ska veta det! Längtar efter att få krama om dig i verkligheten!

    1. Känner exakt samma längtar tills vi kan ses o krama om varandra ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *