Tydlighet -vad innebär det?

Det här om att vara tydlig och hur viktigt det är för oss med ADHD. Kan inte nog betona vikten av att vara tydlig och jag lär mig och upptäcker hela tiden nya situationer då det behövs.
Häromdagen skulle jag ta mig till Sollefteås servicekontor, där Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Skatteverket håller till. Har länge tänkt att jag måste kolla vart de flyttat till sina nya lokaler. Orolig och frustrerad har jag inte förstått vart de finns mer än på Hågesta. Arg på mig själv för hallå jag jobbar ju på Hågesta så hur svårt kan det vara att hitta dit då. En mycket snäll och god vän tog sig tid och beskrev väldigt tydligt och utförligt så jag skulle förstå och lugnt veta vart jag skulle 😍🙏🏻
Det vännen dessutom gjorde var att beskriva utifrån hur jag tänker vilket kan vara lite annorlunda 🤪

Att inte veta vart man ska, inte kunna vara säker på att hitta stressar, oroar och gör iaf mig otroligt frustrerad, arg och ledsen.
❤️ Tack till min fina vän Erik för att du kunde tydligt och enkelt beskriva så jag hittade dit sånt är guld värt. ❤️

Så lite som en vän kan hjälpa som betyder mer än många anar. Att få känna att jag kunde lyckas hitta och slippa vara stressad över det gör mig så glad 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *