Den röriga julen

Juletid ska vara så glädjefylld, ljus som tänds och träffar med nära och kära. Men den är också fylld med kaos och oordning. Vardagens rutiner suddas ut och det är massa saker som ska kommas ihåg 🤪

Jag älskar julen men tycker också den är jobbig. Har jag kommit ihåg och köpt alla julklappar och vart har jag gömt de, är julmaten fixad? Vilka blir vi på jul?
Många är de frågor och många är de förändringar som sker. Att gå ifrån rutiner och skapa förändringar är jobbigt. Då vi med ADHD har svårt för struktur och ordning blir det lätt extra kaos då rutinerna försvinner.

För att skapa mindre julstress, köper jag de flesta julklapparna tidigt på hösten och gömmer de på samma ställe varje år. Ett ställe jag inte kommer avslöja här då risken finns min kära son kommer hitta julklapparna innan de är inslagna 😎
Utöver det tar jag mikropauser med mindfulness 💝
Sömnen och motion är A och O för att få jultiden att bli till en glädjefylld julefrid 🥰

En kommentar till “Den röriga julen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *