När ADHD ställer till det 🤷‍♂️

Åh vad jag blir less på att min fucking ADHD hjärna ska ställa till det för mig, saker som andra så lätt kan komma ihåg behöver jag skriva upp, ha påminnelser och allt möjligt utan att minnas ändå. Jag vet att det sitter i arbetsminnet som fungerar sämre för oss med ADHD. Jag vet det gäller att träna på det och hitta strategier för att underlätta problemen, men likväl är det lika störande när jag sårar pga att jag glömmer bort 😢😩 Hjärnan är mer trött nu än vanligt pga rådande omständigheter och omställningar, sjukdom med 2a antibiotika kuren och att arbeta på distans och alla inskränkningar pga corona/covid-19. Ingenting är en ursäkt men en förklaring som jag själv inte alltid kan acceptera än mindre lätt att förstå för samhället och omgivande personer. Uppskattar verkligen att ni står ut med mig och min ADHD 🥰

Nej ADHD är inte lätt att leva med diagnosen har både fördelar och nackdelar och ofta är vi mycket av allting. 

Många fina och djupt berörande dikter och texter finns om ADHD och att leva med ADHD så jag tänker endast dela ett youtube klipp som beskriver problematiken så bra:

3 reaktioner till “När ADHD ställer till det 🤷‍♂️”

  1. …men kom ihåg att vi är många som tycker om dig oavsett klatrande ”kom-ihåg-hjärna” 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *